Re: Den haag shoppas

#2
Shoppas niet nodig, zelf in tilburg geraakte makkelijk aan wiet als belg, als je den haag gaat is cremers voor mij de ultieme shop, beste hazekes aan de beste prijzen, altijd dikke soortkes, dr greenhouse had vorig jaar heel het jaar door blue cheese, echt machtig. Beste shop van holland is ook in den haag alsk mij nie vergis, moeje is opzoeken, geen idee hoe hij heet. Den haad is zeker da halfuurtje verder rijden waard.
Alske geen zin hebt om te rijden is tilburg ook wel een goe stadje, sinds de wietpas niemr nodig is goe aant opkomen, vantjaar alleen al paar shops erbij.

Re: Den haag shoppas

#3
Doctor Green is en heel leuke shop, met zeer sterke haze. De pain Killer is heftig maar duur 15eu de gram je hebt ook de poisson heel sterk 14eu de g . Amnesia haze 11eu . Ze hebben bubelgom chocolope. Hasj is ook goed royalqueen is zeer goed. Of je hebt de spaceball is ook en heel leuke shop met hazesilver en hun Blueberry haze is zeer lekker en sterk van smaak. Amnesia haze en bubelgom ook dik in orde het eenigste minpunt aan die shop zijn helaas de staff members van de shop zijn niet echt touristvriendelijk laten we het zo zeggen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten

cron